/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Voor bezoekers met een oldtimer

Voor bezoekers met een oldtimer.

Als u deze gezellige dag niet wilt missen als echte oldtimer liefhebber kun u, zich inschrijven op deze site. U mag gerust wat "oldtimergerelateerde" spulletjes en/of fifties, sixties en seventies "prullaria" vanuit uw kofferbak verkopen.

Elke categorie krijgt een speciaal plekje op een speciale plaats. De personenauto's vertrekken rond 13.30 u. voor een mooie rit door de omgeving. Als u met uw motor of brommer wilt rijden, kan dat natuurlijk ook, maar helaas hebben we voor deze categoriën geen route klaarliggen. Als u, uw auto heeft weggezet kunt u zich melden of nog inschrijven aan de inschrijftafel. Deze staat bij de "grijze" Peugeot 404 die u gelijk ziet als u het voetbalveld oprijdt. Als u niet wilt rijden, is dat ook geen probleem, uw voertuig laten bekijken op het terrein is ook best leuk.

Wilt u zich van te voren inschrijven (wat de organisatie natuurlijk het liefste heeft) schrijft u zich in op de website (klik op het tabblad "inschrijven") en geniet op zondag 9 juni 2019 weer van deze fantastische dag. Bovendien wordt u een leuke attentie/ aandenken  en goodiebag aangeboden bij voorinschrijving. Er zijn 100 stuks beschikbaar dus op=op. Heeft u een vrijwillige bijdrage (spaarcentjes om volgend jaar iets extra's te doen)? Dan krijgt u van de organisatie twee consumptiemunten. Deze zijn te gebruiken in de voetbalkantine.

Als u meedoet, gelden natuurlijk gewoon de verkeersregels, we krijgen geen voorrang, omdat we oldtimerbezitters zijn. De organisatie is natuurlijk niet aansprakelijk voor schades, op welke wijze ontstaan of geleden.