/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » editie 2014

editie 2014

Nou mensen het zit er weer op. We kijken terug op een heel geslaagde zonnige 2e editie van de OldtimerdagOudheusden. Wat hadden we weer een prachtig weer. Er hebben heel wat mensen een "bruin bolleke" aan over gehouden.

In de eerste plaats wil ik u allen bedanken voor uw komst! U heeft deze dag gemaakt zoals die was Bedankt daarvoor. Ook wil ik Ad Koolen bedanken voor zijn speciale voor deze dag geselecteerde muziek. Prachtig al deze opnames, ze verveelden nog geen moment. Ook wil ik dansgroep "The Thunderbirds" bedanken. Deze mensen stralen plezier uit en dansen op een ongekende manier. "De grond lag bezaaid met sterren", ze dansten de sterren van de hemel. Verder wil ik alle vrijwilligers bedanken en de mensen die de foto's en de video gemaakt hebben.

Speciaal vond ik de Fam. Swart. Zij kwamen met de bordeaux rode Peugeot 404 helemaal vanuit Purmerend, een hele rit dus. Zij waren er al om 9.30u. wij waren nog bezig met alle voorbereidingen. Geen probleem, de stoeltjes kwamen uit de kofferbak en de familie heeft genoten tot aan het einde van de dag. Zelfs na de rit waren zij nog niet meteen naar huis.

Zo en nu kan het nagenieten beginnen: Volg de link voor een goede impressie van deze heerlijke dag. Geniet er nog maar eens van.

 

 

 Met dank aan Corine Geerts

Ook nu hebben we de krant gehaald. Volg de link en je belandt midden in Het Brabants Dagblad.

http://www.bd.nl/regio/den-bosch-en-omgeving/heusden/oudheusden-in-de-ban-van-kinderkermis-en-oldtimers-1.4385008 

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Raymond van der Ham. Bedankt voor de mooie impressie.

Het was mooi mensen..... bedankt!