/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » editie 2016

Na veel maanden van voorbereiding en promoten van de dag, is de vierde editie inmiddels ook weer voorbij.

 

Door een miscommunicatie van de organisatie (en dat ben ikzelf) viel deze keer de dag samen met de oldtimerdag in Drunen. Dit was natuurlijk heel ongunstig, maar niet meer te veranderen. Ik was het meest gebonden aan de mogelijkheden van HHC'09, maar daarnaast wilde ik de dag niet samen laten vallen met de kermes en rommelmarkt.

 

Dit jaar was er van te voren veel in de weekbladen geschreven, veel gepubliceerd op facebook en de dag stond in diverse oldtimer evenementen agenda's. Veel positieve reacties kreeg ik over de route en het aandenken. Helaas waren er twee auto's gestrand tijdens de rit, wat ik zeer betreur. Ik hoop dat beide auto's inmiddels weer aan de praat zijn en weer ingezet kunnen worden, om de rest van de zomer nog lekker rond te kunnen toeren. Voordat de stoet wegreed, stonden er toch nog 40 tot 50 auto's op het voetbalveld. Helaas zijn na de rit een hoop deelnemers niet meer teruggekeerd naar het evenemententerrein. Geheel onlogisch was dat nu ook weer niet, want het weer was dramatisch slecht geworden. De regen viel letterlijk met bakken uit de lucht. En dat was niet voor vijf minuten.

Heel veel respect voor de studenten van het Frieslandcollege, want deze bleven tot het einde (in de stromende) regen doorspelen, net als The Thunderbirds die ook maar bleven dansen.

 

Al met al, kunnen we terugkijken op een geslaagde vierde editie en wil  alle deelnemers, bezoekers, standhouders en sponsoren nog eens hartelijk bedanken.

Hieronder staan alvast wat foto's die gemaakt zijn. Wilt u, uw foto's ook laten plaatsen dan kan dat, stuur ze gewoon naar oldtimerdagoudheusden@gmail.com en ze komen t.z.t. op deze site onder dit tabblad.