/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Hier is het te doen

Hier is het te doen

De kermis en het oldtimerspektakel vinden plaats in Oudheusden (gem. Heusden) bij buurthuis de Schakel. Het buurthuis staat aan de Vermeerstraat 58/A, 5256HL. De oldtimers worden van daar af naar het voetbalveld verwezen.

Bezit u geen navigatiesysteem? Dan kunt u natuurlijk uw route plannen op www.anwb.nl

Zodra u van de provinciale weg afkomt moet u het viaduct af richting Heusden/ Oudheusden. Dan gaat u meteen rechts af, u rijdt dan Oudheusden binnen. Dan gaat u meteen de eerste straat rechts de Laagstraat in deze weg blijft u volgen tot u niet meer verder kunt, u bent dan in de Margrietstraat. Dan gaat u rechts, dan ziet u de kermis al daar aan het einde rijdt u rechts het voetbalveld op. U volgt dan als het ware de bordjes naar het voetbalveld van HHC'09. 

Pas op dat u niet in de Vesting terecht komt! Ondanks dat deze kern van de gemeente Oudheusden heet, is dit niet het Heusden met de oude gebouwen.