/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Hier is het te doen

Hier is het te doen

Het oldtimerspektakel vindt plaats in Oudheusden (gem. Heusden) op het voetbalveld vaan HHC'09. Het voetbalveld ligt aan de Irenestraat 40A 5256GK Heusden Gem Heusden.

Bezit u geen navigatiesysteem? Dan kunt u natuurlijk uw route plannen op www.anwb.nl

Zodra u van de provinciale weg afkomt moet u het viaduct af richting Heusden/ Oudheusden. Dan gaat u meteen rechts af, u rijdt dan Oudheusden binnen. Dan gaat u meteen de eerste straat rechts de Laagstraat in deze weg blijft u volgen tot u niet meer verder kunt, u bent dan in de Margrietstraat. Dan gaat u rechts, aan het einde rijdt u rechts het voetbalveld op. U volgt dan als het ware de bordjes naar het voetbalveld van HHC'09. 

Pas op dat u niet in de Vesting terecht komt! Ondanks dat deze kern van de gemeente Oudheusden heet, is dit niet het Heusden met de oude gebouwen.