/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » editie 2018

Na een spannende week vooraf, met een hoop gedoe. Is de oldtimerdag editie 2018 een superdag geworden. Helaas meldden de koffie tuk-tuk en de drive inn studio zich in de week voorafgaand af. De organisatie baalde ervan, je kunt de bezoekers en deelnemers immers er niets meer van laten weten en misschien rekenden zij er wel op. Een afbeelding van je mooie oldtimer op een mok is immers niet weg. Maar ja....... dat was overmacht. Wellicht hebben deze standhouders volgend jaar meer geluk.

 

Op de avond vooraf, stroomden de aanmeldingen nog binnen en de organisatie werd toch wel een beetje zenuwachtig. De auto van een van de organisatoren was al ingepakt met de goodiebags van de COOP met daarin het aandenken van Jaap Schreuders (De achterbank stond ook vol overigens).

 

De dag begon al vroeg voor uw organisator. Hij moest namelijk ervoor zorgen dat zijn eigen spulletjes op tijd op locatie moesten zijn. En maar goed ook want de eerste bezoekers kwamen er al spoedig aan. Zij kwamen helemaal uit Wezep nota bene. Daarna begonnen de auto's ook langzaam binnen te stromen en binnen de kortste keren was het halve voetbalveld gevuld met allerlei moois uit vervlogen tijden. De organisatie mocht meer dan honderd oldtimers verwelkomen.

De rest van de dag was het namelijk een komen en gaan van oldtimers, personenauto's, bestelauto's, campers, motoren, brommers en er was zelfs een tractor. Allemaal van harte welkom natuurlijk. Onder het genot van een stukje authentieke muziek en sfeervolle dans van "The Thunderbirds" was het de hele dag aangenaam vertoeven. Voor buurthuis "De Schakel" was het niet minder gezellig, de zweefmolen was continue bezet en bij de schmink, was er een wachtrij van vier kinderen en dat gedurende de gehele dag. Uw organisator heeft zoveel moeten praten, dat het eten er een beetje bij inschoot, maar dat was het allemaal wel waard. De gasten die weer huiswaarts gingen waren vol lof en strooiden met complimenten.

 

De oldtimerdag is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in Oudheusden.

 

Daarom wil ik nogmaals alle bezoekers, deelnemers, standhouders en sponsoren van harte bedanken voor het slagen van de oldtimerdag in Oudheusden. Zonder jullie was deze dag helemaal niets, nou ja..... een gewone zondag dan.

 

Hieronder volgen een paar links met foto's en het krantenartikel wat op diezelfde dag is verschenen in het Brabants Dagblad.

https://www.bd.nl/heusden/meer-dan-100-oude-auto-s-te-bezichtigen-tijdens-de-oldtimerdag-in-oudheusden~a109ac24/

http://www.heusdeninbeeld.nl/indexoudheusden.html

Onder bovenstaande link ziet u veel foto's van de oldtimerdag. U moet in het keuzemenu aan de linkse kant op diversen klikken. Dan klikt u op: Oldtimerdag 2018 deel 1, Oldtimerdag 2018 deel 2, Oldtimerdag 2018 deel 3.

 

Veel plezier bij het bekijken van het materiaal. Het is de moeite waard. Mocht u zelf nog foto's willen plaatsen kan dat. U stuurt de foto's gewoon op naar: oldtimerdagoudheusden@gmail.com en de organisatie doet de rest.

 

Mocht er een foto opstaan waarvan u zegt: "Ik voel me aangetast in mijn privacy". Laat a.u.b. dit weten op hetzelfde e-mail adres en de foto wordt zo spoedig mogelijk verwijderd.

 

Op bovenstaande foto ziet u kapper Adrie van Zuijlen van de herenkapsalon "Up to Date" aan de Citadellaan 2a  te 's-Hertogenbosch.