/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Sponsoren & partners

Sponsoren

HHC'09 sponsort dit jaar, de electra en de vrijwilligers achter de bar van de voetbalkantine, alwaar u dit jaar uw consumptiemunten in kunt leveren tegen een heerlijk verfrissend drankje of lekker bakkie koffie of thee.

Natuurlijk kunt u uw drankje daar ook contant afrekenen. Consumptiemunten krijgt u, als u een vrijwillige bijdrage doneert.

Wie zijn HHC'09?

Zij zijn  een voetbalclub in 2009 ontstaan uit een fusie tussen SV Heusden en VV Herptse Boys. Het 1 e elftal komt uit in de 4e Klasse D KNVB Zuid 1. HHC’09 telt momenteel 3 senioren- en 7 jeugd teams.

 

 

 

De gemeente Heusden stelt, samen met voetbalvereniging HHC '09 het voetbalveld ter beschikking.

 

Heusden, de gemeente van doeners met een droom.

 

 

 

Natuurlijk wil de organisatie stichting ContourdeTwern bedanken. Zij sponsoren dit jaar het springkussen.

 

Het team van ContourdeTwern in Heusden biedt ondersteuning aan bewoners die zich inzetten voor een veilige en sociale woonomgeving. Met onze activiteiten dragen we bij aan een prettige woon- en leefomgeving voor alle inwoners: kinderen, jongeren en volwassenen.

 

 

Het spandoek dat u informeert over de oldtimerdag en de borgjes die u in Oudheusden de weg wijzen zijn aangeboden door Autobedrijf de Groot.

Autobedrijf de Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt.
Al meer dan 45 jaar hebben wij ervaring in de autobranche waarvan sinds 1983 met succes wordt samengewerkt met Peugeot.
 
Wij bieden U mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aan- of verkoop van een nieuwe of gebruikte auto, van personen- of bestelauto´s, voor onderhoud, verhuur of leasing voor lange en/of korte termijn, bij al deze facetten kunnen wij U van dienst zijn.

 

 

Het aandenken dat u meekrijgt bij voorinschrijving (op=op) wordt u aangeboden door Garage Schreuders.

 

In 1961 begon Arie Schreuders een garage en autovakhandel in de vestingstad Heusden. Sinds 1985 heeft Jaap Schreuders het bedrijf met visie en doorzettingsvermogen overgenomen en gemaakt tot wat het nu is: Een moderne en professionele allround garage met als specialiteit, personenauto's en bestelauto's. U kunt terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.

 

Garage Schreuders is klaar voor de toekomst met maar één doel: Om u plezierige, comfortabele en veilige kilometers te bezorgen!

 

 

Via de stichting Buurt Bestuurt hebben we een aanzienlijk bedrag mogen ontvangen.

 

Buurt Bestuurt Oudheusden staat enerzijds voor een intensieve samenwerking tussen bewoners onderling en anderzijds tussen bewoners en professionals. Bewoners geven aan wat de problemen of aandachtspunten in de wijk zijn en samen met de professionals en de buurtbewoners zoeken ze naar oplossingen. Ook wordt besloten welke onderwerpen met prioriteit worden aangepakt, en waar bewoners zelf kunnen bijdragen aan een verbetering van de veiligheid of leefbaarheid in de buurt.

John en Wilbert van Wijlen sponsoren goodiebags die uitgedeeld worden bij de inschrijftafel (op=op).

Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je ’t verschil! Coop heeft ruim 260 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie.

Laagstraat 3
5156 NH Oudheusden
Tel. 0416-661328
VanWijlen.OudHeusden@coop.nl

Partners

Klassiekerweb.nl is opgezet door liefhebbers voor liefhebbers en een van de best bezochte sites over klassieke auto’s en oldtimers. Met een kleine 2000 modelpagina’s en een kleine 1000 artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

 

https://www.klassiekerweb.nl

Wilt u ook sponsor of partner worden? Stuur uw mail naar oldtimerdagoudheusden@gmail.com