/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Inschrijven

Inschrijven.

De inschrijving voor de oldtimers is weer begonnen. Als u een standplaats wilt voor uw koopwaar kunt u zich ook inschrijven.

U kunt zich inschrijven door een mailtje te sturen naar : oldtimerdagoudheusden@gmail.com Voor de eerste 75 inschrijvingen, zal er ook weer een goodiebag en een aandenken klaar staan. U schrijft zich in door uw naam, adres, soort oldtimer, merk en type aanduiding en bouwjaar door te geven. U betaald bij aankomst niets, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. van dit geld gaan we sparen, zodat we een volgende keer iets extra's kunnen doen. Voor de donatie ontvangt u dan 2 consumptie munten.

U kunt elders op de site weer laten zien, of en hoe u komt.

Wilt u een standplaats om "vintage" spullen of onderdelen o.i.d. te verkopen betaald u €20,-. Graag zou ik dan in de mail willen lezen, wat u wilt verkopen. U schrijft zich ook in op bovenstaand e-mailadres. U dient zelf te zorgen voor een tafel of kraam evt. met tent. Mensen met horeca kunnen mij ook benaderen op het e-mailadres. 

U kunt zich inschrijven tot 5 juni. Als u, uzelf als oldtimerbezitter op die datum nog niet hebt ingeschreven, kunt u op de dag zelf gewoon nog komen, is er nog een plaatsje vrij, bent u altijd welkom.