/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » editie 2015

Zo lieve mensen, de derde editie zit er alweer op. Na maanden van voorbereiding, was de derde editie niet helemaal zoals ik gehoopt had. Het aantal bezoekers viel wel wat tegen.

Dit had diverse oorzaken: Er was een grote rommelmarkt en er was ook ergens een ander oldtimerevenement aan de gang. Helaas wordt er op dit gebied veel te weinig met elkaar gecommuniceerd.

Maar desondanks was het toch een gezellige dag. Er was leuke muziek, The Thunderbirds lieten volop swingende dansdemonstraties zien. Verder was er lekker eten en drinken en Sneeuwwitje en haar prins brachten de oldtimerdag ook nog een bezoek. Dit was vooral voor onze kleine gasten een leuke bijkomstigheid.  En het weer was natuurlijk geweldig mooi. De route werd door de rijders daarvan ook als mooi bevonden, dus dit werk was ook niet voor niets.

Nogmaals wil ik alle bezoekers langs deze weg bedanken en ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer zullen ontmoeten. Want er komt toch nog een vierde editie.

Hieronder zijn twee linkjes naar de site van Heusden in beeld, waarop wat mooie foto's te vinden zijn:

Klik eerst op diversen.

Daarna op Oldtimerdag 2015 deel 1 en daarna op deel 2

http://www.heusdeninbeeld.nl/indexoudheusden.html

 

Verder staan hieronder nog wat andere foto's. Veel plezier bij het bekijken ervan.

Met dank aan de inzenders van de foto's.