/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » editie 2019

9 Juni was het dan eindelijk zover, de zevende editie van de Oldtimerdag ging van start. En vroeg....... de eerste standhouder stond om 8:30 uur al voor de poorten van het voetbalveld van HHC'09 te wachten. Ondergetekende sloot net iets later bij hem aan. Het feest kon beginnen.

Vooral spannend was het, wat het weer zou gaan doen. De zaterdag ervoor stond er een stevige wind en was het best frisjes, maar de weergoden waren gelukkig gunstig gestemd en het werd een prachtige dag.

Dat was ook echt te merken. De oldtimerliefhebbers kozen eieren voor hun geld en kwamen massaal naar Oudheusden, want voor de tweede Pinksterdag waren de weersvoorspellingen weer ronduit slecht te noemen.

De deelnemers hadden het reuze naar hun zin, babbelden wat met bekenden of knoopten nieuwe contacten en stonden elkaars voertuigen te bewonderen. Dat allemaal onder genot van een goed stukske muziek gedraaid door onze, inmiddels, huis DJ. Onderwijl dansten de danspaartjes ven The Thunderbirds er vrolijk op los. Zij hadden hun eigen dansvloer bij, wat het voor hen weer makkelijker maakte, om hun speciale uitvoering van "Jailhouse Rock" op te voeren. En het mega grote springkussen werd ook al snel besprongen.

Voor de rit was er tijd (en daarna natuurlijk ook nog), om aan de inwendige mens te denken en werden er lekkere broodjes gegeten. Deze werden bereid voor, en in een Ford Transit uit 1978 van "Breton sur place".

De rit ging om 13:00 uur van start en liep door de Boxtelse "Kampina". Voor sommigen was twee uur in de auto toch te lang, maar anderen kwamen vol lof nog terug naar het terrein. Verder was het de hele dag een komen en gaan van oldtimers, een genot voor alle deelnemers en bezoekers van de oldtimerdag.

Dat het een succes was, was te zien aan de vele "duimen omhoog" toen de deelnemers uiteindelijk om 17:00 uur het terrein weer gingen verlaten. De dag erop was in Liempde het evenement "terug in den tèd". Zelfs daar ontving uw organisator nog volop complimenten.

Daarom wil ik nogmaals alle bezoekers, deelnemers, standhouders en sponsoren van harte bedanken voor het slagen van de oldtimerdag in Oudheusden. Zonder jullie was deze dag helemaal niets, nou ja..... een gewone eerste Pinksterdag dan.

http://www.heusdeninbeeld.nl/indexoudheusden.html

Onder bovenstaande link ziet u veel foto's van de oldtimerdag. U moet in het keuzemenu aan de linkse kant op diversen klikken. Dan klikt u op: Oldtimerdag 2019 deel 1, Oldtimerdag 2019 deel 2, Oldtimerdag 2019 deel 3.

Hieronder nog meer foto's van deze geweldig geslaagde 7e editie van de Oldtimerdag Oudheusden