/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Muziek

Muziek.

Ook dit jaar is Ad Koolen weer van de partij en gaat de gezellige dag op het voetbalveld met muziek omlijsten:

Hij is gespecialiseerd in 50er en 60er jaren muziek. Ook voor bruiloften en partijen. Voor info: 06-20283145

Op de muziek van Ad kan geweldig gedanst worden. Dansgroep The Thunderbirds zullen dit gaan bewijzen. Zij gaan het "echte dansen" demonstreren. Natuurlijk kunt u zelf ook dansen. Dus hup............ de beentjes van de vloer.

The Thunderbirds hebben ook een website: www.thunderbirds.nl De school verzorgt wekelijks cursussen in "De Remise" in Drunen.

Voor de tweede keer zal er een live optreden verzorgd worden door de sixties band "Midlife Crisis" uit Waalwijk.

 

Zij gaan de muziek verzorgen voor het buurthuis bij de kinderzweefmolen.