/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Laatste nieuws

Laatste nieuws.

3-6-2019

Ook deze hangt er weer, we krijgen er langzaam aan weer vreselijk veel zin in. Nog geen weekje meer slapen..........

27-5-2019

Nevenstaande foto is gemaakt tijdens de "proefrit" van de route die er dit jaar voor de liefhebbers is uitgestippeld. De toerrit van dit jaar is ongeveer 75 km lang en loopt een klein stukje door de Boxtelse Kampina. Verder geeft de toer u de gelegenheid om u weer van stukjes Nederland (Noord-Brabant) te laten genieten, die u voorheen nog nooit gezien hebt (Ik ook niet!)

Omdat ikzelf een paar keer verkeerd ben gereden en aantekeningen moest maken, duurde rit ca. 2,5 uur.

21-5-2019

Als u op de negende juni, zodra u van de rijksweg Oudheusden binnenrijdt, deze prachtige bordjes volgt. Komt u vanzelf op de goede plek terecht.

 

Deze borden hebben we aangeboden gekregen door "Autobedrijf de Groot".

 

 

4-5-2019

Ook dit jaar is er weer een wedstrijdelement ingebouwd: degene met de mooiste oldtimer wordt vereeuwigd op het aandenken van volgend jaar. Vorig jaar heeft dhr. Burgmeijer gewonnen en daarom staat zijn oldtimer dit jaar op het aandenken. Gefeliciteerd namens de organisatie!

En trouwens, iedereen maakt kans op de prijs, want we hebben een heel onafhankelijke jury.

 

26-4-2019

Verhongeren hoeven we gelukkig ook niet op de oldtimerdag, er heeft zich een eigenaar van een Foodtruck gemeld. Deze fantastische mensen gaan de innerlijke mens verwennen op eerste Pinksterdag

 

24-4-2019

Omdat Gerrit van buurthuis "de Schakel" er per 1 mei met zijn werkzaamheden in Oudheusden stopt, blijft het buurthuis op 9 juni helaas gesloten. Alle activiteiten zullen daarom op het voetbalveld plaats gaan vinden. De zweefmolen komt waarschijnlijk te vervallen, maar voor de kleintjes sponsort ContourdeTwern waarschijnlijk een springkussen. Helaas, maar het is even niet anders.

Wij danken Gerrit voor zijn werkzaamheden met betrekking tot de Oldtimerdag. Gerrit was er vanaf het allereerste begin bij.

Bedankt Gerrit!

 

Verder heb ik gisteren de rit uitgestippeld. het wordt een prachtige "groene" rit. Hoeveel kilometers, weet ik nog niet. Ik zal eerst de rit zelf moeten rijden.

 

21-2-2019

Vanaf nu kunt u zich weer inschrijven voor dit fantastische evenement. Bezoekers en deelnemers hebben gratis toegang en voor de eerste ca. 75 inschrijvers ligt er een leuk aandenken en een goodiebag klaar bij de inschrijftafel. (op=op).

Wij  hopen veel liefhebbers te ontmoeten.

 

7-2-2019

De eerste inschrijving is weer binnen: Coby Smits is de primeur. Zij komt ijsjes verkopen uit een bijzondere auto. Nieuwsgierig geworden? Kijk even onder het tabblad: Eten en drinken

 

27-1-2019

Ook in 2019 is er weer een oldtimerdag in Oudheusden en wel op zondag 9 juni. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want het is dan ook eerste Pinksterdag.

Wij zullen er alles aan doen om het een "Op een mooie Pinksterdag" van te maken.

 

25-12-2018

OldtimerdagOudheusden wenst u en de uwen hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2019.

 

Wellicht dat we elkaar eind mei, begin juni ontmoeten! Een preciezere datum volgt.

1-6-2018

Helaas bereikte mij vanmorgen pas het bericht dat de foto drive- inn studio a.s. zondag niet aanwezig zal zijn.

Na een plensbui deze week bleek de studio uiteindelijk onbruikbaar te zijn om te gebruiken. Richard probeerde e.e.a. nog klaar te krijgen om toch nog te komen. Helaas is dat mislukt.

Het spijt ons dat dit is gebeurd, maar dit is overmacht.

 

29-5-2018

Na een bewogen dag, kan ik u het programma van a.s. zondag presenteren.

Vanaf  9:00 uur is het terrein open voor standhouders. Zo rond 10:00 uur is er muziek van onze huis dj en bent u als bezoeker ook van harte welkom. Om 11:00 uur begint de dag en begint de nostalgische zweefmolen te draaien en zijn de Oudhollandse spelletjes geopend. Rond deze tijd beginnen "The Thunderbirds" met hun dansdemonstratie en kunt u genieten van lekkere hapjes en verse koffie. Rond 13:30 uur kunt u deelnemen met de rit als u wilt (dus niet verplicht). Rond 15:00 uur zijn de eerste auto's weer terug van de rit. En rond 16:30 uur wordt er bekend gemaakt wiens auto er volgend jaar op het aandenken komt. om 17:00 uur is het allemaal weer voorbij.

     

22-5-2018

We gaan een wedstrijd element toevoegen aan de oldtimerdag. U hoeft hier niet veel voor te doen als alleen uzelf inschrijven.

U weet misschien dat er al een paar jaar een afbeelding van de Peugeot 404 van ondergetekende op het aandenken staat afgebeeld.

Als u uzelf inschrijft voor de oldtimerdag op het e-mailadres: oldtimerdagoudheusden@gmail.com maakt u kans dat uw oldtimer volgend jaar op het aandenken prijkt. U moet dan ook wel tot 17:00 uur aanwezig zijn.

Welke oldtimer dat wordt, beslist een van de jeugdige toeschouwers die op dat moment op het terrein aanwezig is. Dus iedereen maakt kans. 

 

8-5-2018

Vandaag bereikt mij het geweldige bericht dat Richard Sterkenburg met zijn team ons evenement duidelijk komt opwaarderen. Hoe? Lees snel verder:

Tijdens de oldtimerdag kunt u gebruik maken van de fotostudio en uw voertuig laten fotograferen. Tegen een "niet schokkende" betaling voor het maken van de foto ontvangt u een coupon met shoptegoed, waarmee u na het evenement een fotoproduct kunt bestellen de website van Studio Sterkenburg.
Dit fotoproduct kan natuurlijk van alles zijn. Van een mooie print op professioneel fotopapier tot een koffiemok op de keukentafel.
Mogelijkheden voldoende.

U kunt alvast een kijkje nemen op hun website: www.studiosterkenburg.nl

 

7-5-2018

Zojuist heb ik de route gereden voor dit jaar. En ik durf te stellen dat het een geweldig mooie rit gaat worden. Maar goed dat ik niet alleen op Google Maps vertrouw, er zijn ondertussen toch wel wat weggetjes afgesloten.

De rit duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten en is zo'n 44 kilometer lang. Goed te doen denk ik en zeker ook voor de wat minder ervaren toerrijders.

 

Hiernaast staat is alvast " een tipje van de sluier" afgebeeld. 

30-4-2018

Zojuist de route uitgestippeld voor de toertocht van dit jaar. Dit jaar gaat de rit richting het westen. Er is veel rekening gehouden met de navigator en zoals het er nu naar uitziet zitten er een minimaal aantal van die "leuke" verkeersdrempels in. Meer details volgen, want ik wil de route eerst nog eens proefrijden met mijn "doordeweekse" auto.

 

25-4-2018

De aanmeldingen komen gestaag binnen en dat doet ons een deugd. Verder zijn er vandaag diverse oldtimerclubs aangeschreven. Hopelijk heeft dit een positief effect op de aanmeldingen.

 

Verder is hiernaast de flyer afgebeeld. Deze zou u eventueel kunnen downloaden en printen om bijvoorbeeld in uw clubhuis, op uw werk o.i.d. op te hangen of uit te delen.

4-4-2018

En weer hebben we een nieuwe sponsor bij. John en Wilbert van Wijlen van de super COOP te Oudheusden gaan zorgen voor een goodiebag. Dit tasje (op=op) en uw aandenken aan de oldtimerdag ontvangt u bij aankomst bij de inschrijftafel. Onze dank is groot.

 

11-3-2018

De aandenkens aan de oldtimerdag in Oudheusden zijn ook weer binnen. Met dank aan Michelle en Jaap Schreuders. Er moet weer wat gefreubeld worden, maar daar zijn de regenachtige zondagmiddagen voor. Wilt u ook zeker een aandenken? Schrijf u op tijd in, want op is op. Er zijn 100 aandenkens beschikbaar.

 

 

27-2-2018

De inwendige mens zal ook goed verzorgd worden op de zesde editie van de oldtimerdag. Nieuwsgierig? Kijk alvast onder het tabblad: Eten en drinken.

 

19-1-2018

Voor als u zich verveelt........ Volg de link naar een leuke herinnering aan de afgelopen oldtimerdag

https://www.youtube.com/watch?v=T5ck9kACMTQ

 

24-12-2017:

De organisatie wenst U en uw dierbaren heel fijne Kerstdagen en een heel gezond en schadevrij 2018 toe.

 

Hopende u weer te mogen treffen op zondag 3 juni 2018.

31-5-2017

En  de datum voor de 6e editie is ook al bekend: zondag 3 juni 2018 Dus hou 'm vrij..........

25-5-2017

Programma voor aanstaande zondag:

 

 9:30 uur: voetbalveld open voor standhouders.

11:00 uur: opening van de dag, met muziek van DJ Ad Koolen op het voetbalveld.

               Bij aanmelding ontvangt u een leuk aandenken (inschrijvingen gaan voor en op, is helaas op).

11:30 uur: eerste optreden van The Thunderbirds op voetbalveld.

12:00 uur: eerste optreden van de liveband "Midlife Crisis" voor de Schakel.

13:00 uur: vertrek oldtimers voor toerrit (niet verplicht).

14:30 uur: de eerste oldtimers arriveren weer op het voetbalveld.

17:00 uur: sluiting van de vijfde editie.

 

Tot zondag!

 

19-5-2017

Deze week heb ik eindelijk tijd gehad om de toerrit te rijden. Het is maar goed dat ik dat weer heb gedaan. Ben je lekker aan het toeren door bossen, weiden, en Brabantse dorpen. Is er ineens een weg, weg...........

Tja, wat doe je dan? De route herschrijven. Uiteindelijk is het een rit geworden van ongeveer 54 kilometer. Ik ben ongeveer anderhalf uur onderweg geweest.

16-5-2017

Zo..... langzaamaan beginnen de inschrijvingen binnen te stromen. Maar er kan nog veel meer bij.

 

Ook komt er een heuse "Foodtruck" naar ons evenement. Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw even onder het tabblad: "Eten en drinken".

4-5-2017

En weer heeft iemand zich aangemeld om zijn spulletjes te koop aan te bieden. Het wordt kei gezellig de 28ste mei. Ik heb er zin in! ;-)

2-5-2017

Wilt u zich in stijl kleden? Dan kunt u op 28 mei Rock and Roll kleding aanschaffen. Kijk onder het tabblad "Koopwaar".

17-4-2017

Zojuist is de tourrit weer uitgestippeld. De oldtimers doen dit jaar Heusden, Elshout, Cromvoirt, Vught, Vlijmen, Haarsteeg en Herpt aan. Er is deze keer weer een mooie landelijk, makkelijk te rijden route uitgestippeld. Binnenkort uitproberen met de "doordeweekse" auto. Om vervolgens tegen de 28e mei de "generale" te doen met de "zondagse" auto.

6-4-2017

We hebben dit jaar ook weer eens een echte band op bezoek. De band Midlife Crisis uit Waalwijk komt een optreden verzorgen voor de Schakel. De organisatie is heel blij met weer een live act. Verdere info over de band, is te vinden onder het tabblad "Muziek".

4-4-2017

De miniatuurgarage heeft zich vandaag ingeschreven. Benieuwd? Kijk onder het tabblad: "Koopwaar".

26-3-2017

Zometeen ga ik de oldtimerbezitters die de afgelopen jaren de oldtimerdag bezocht hebben weer uitnodigen, dat betekent dat de inschrijvingen weer zijn begonnen.

 

Verder is het dansvloertje weer besteld en hebben onze huisDJ Ad Koolen en dansgroep The Thunderbirds aangegeven om weer te komen. Ook zijn de gadgets weer besteld (beschikbaar gesteld door Vakgarage Schreuders). Voor de mensen die ingeschreven hebben is er zeker eentje. En voor de mensen die besluiten om op de bonnefooi te komen geldt: op is op.

 

Tevens is de organisatie bezig met het organiseren van een waar spectacel voor de oldtimerdag. Hierover later meer.

15-2-2017

Zo beste mensen er komt ook in 2017 weer een oldtimerdag. Deze keer alweer voor de vijfde keer. We zullen eens kijken of we er iets speciaals van kunnen maken. Zet zondag 28 mei 2017 alvast in uw agenda.