/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Sponsoren

De gemeente Heusden stelt, samen met voetbalvereniging HHC '09 het voetbalveld en de electra ter beschikking.

 

Heusden, de gemeente van doeners met een droom.

 

Natuurlijk wil de organisatie stichting ContourdeTwern bedanken. Zij leggen elk jaar weer de tekorten bij. Van hen krijgt u ook de drankmuntjes aangeboden.

 

Het team van ContourdeTwern in Heusden biedt ondersteuning aan bewoners die zich inzetten voor een veilige en sociale woonomgeving. Met onze activiteiten dragen we bij aan een prettige woon- en leefomgeving voor alle inwoners: kinderen, jongeren en volwassenen.

 

 

Het spandoek dat u informeert over de oldtimerdag is aangeboden door Autobedrijf de Groot.

Autobedrijf de Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt.
Al meer dan 45 jaar hebben wij ervaring in de autobranche waarvan sinds 1983 met succes wordt samengewerkt met Peugeot.
 
Wij bieden U mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aan- of verkoop van een nieuwe of gebruikte auto, van personen- of bestelauto´s, voor onderhoud, verhuur of leasing voor lange en/of korte termijn, bij al deze facetten kunnen wij U van dienst zijn.

 

 

Het aandenken dat u meekrijgt bij voorinschrijving (op=op) wordt u aangeboden door Garage Schreuders.

 

In 1961 begon Arie Schreuders een garage en autovakhandel in de vestingstad Heusden. Sinds 1985 heeft Jaap Schreuders het bedrijf met visie en doorzettingsvermogen overgenomen en gemaakt tot wat het nu is: Een moderne en professionele allround garage met als specialiteit, personenauto's en bestelauto's. U kunt terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.

 

Garage Schreuders is klaar voor de toekomst met maar één doel: Om u plezierige, comfortabele en veilige kilometers te bezorgen!

 

 

Via de stichting Buurt Bestuurt hebben we een aanzienlijk bedrag mogen ontvangen.

 

Buurt Bestuurt Oudheusden staat enerzijds voor een intensieve samenwerking tussen bewoners onderling en anderzijds tussen bewoners en professionals. Bewoners geven aan wat de problemen of aandachtspunten in de wijk zijn en samen met de professionals en de buurtbewoners zoeken ze naar oplossingen. Ook wordt besloten welke onderwerpen met prioriteit worden aangepakt, en waar bewoners zelf kunnen bijdragen aan een verbetering van de veiligheid of leefbaarheid in de buurt.

John en Wilbert van Wijlen sponsoren goodiebags die uitgedeeld worden bij de inschrijftafel (op=op).

Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je ’t verschil! Coop heeft ruim 260 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie.

Laagstraat 3
5156 NH Oudheusden
Tel. 0416-661328
VanWijlen.OudHeusden@coop.nl