/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » 6e editie 2018.

Dit staat er op stapel.

Na het succes van de afgelopen jaren ga ik samen met Gerrit, de beheerder van de Schakel in Oudheusden weer een Oldtimerdag organiseren waarvan we hopen dat het weer zo'n geweldig succes gaat worden als de jaren daarvoor, zodat we volgend jaar deze dag nog eens kunnen herhalen.

Omdat, toen ik zo'n 35 jaar geleden voor het eerst in Oudheusden kwam er nog een heuse kermis was, leek het me leuk om deze kermis weer terug te laten komen. Nu is er een nostalgische kinderkermis, alwaar de kleintjes ook geschminkt kunnen worden. Verder willen we veel muziek, dans en natuurlijk veel oldtimers bestaande uit: Brommers, motoren en personenauto's van 20 jaar en ouder. Ook bijzondere nieuwere auto's zijn welkom. Ook wordt er weer een mooie rit uitgezet en zullen er, hoop ik, verschillende handelaren hun fifties, sixties en seventies koopwaar komen aanbieden. Dus bent u handelaar meld u ook aan s.v.p.

De kermis en de oldtimers staan weer echt bij elkaar in de buurt, want de voetbalvereniging HHC'09 heeft het voetbalveld weer ter beschikking gesteld.

Op zondag 3 juni 2018 bent u van harte welkom. U kunt terecht vanaf 11.00 u. De dag is rond 17.00 u. afgelopen. DJ Ad Koolen zal er weer bij zijn om het geheel muzikaal op te luisteren. Dansgroep "The Thunderbirds" zal de muziek weer extra cachet komen geven.

Heeft u er nu al zin in? En bent u bezitter van een oldtimer of handelaar? U kunt zich inschrijven elders op de site.

Bezoekers en bezitters van oldtimers hebben weer GRATIS entree.