/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Andere bezoekers

Andere bezoekers.

Komt u zonder oldtimer, maar wilt u wel genieten van al het moois, bent u ook welkom. De entree is immers gratis.

 

Misschien moet u een stukje wandelen om al het moois te kunnen zien. Dat is alles!

 

Hoe eerder u komt, hoe dichterbij u, uw auto kunt parkeren. Bestudeer even het kaartje elders op de site (tabblad: Hier is het te doen). In de buurt van het voetbalveld kunt u uw auto op de beschikbare parkeerplaats en in de omliggende straten parkeren, maar let op:  in heel Oudheusden geldt een parkeerverbod buiten de vakken.

 

Ook kunt u uw auto evt. parkeren op het parkeerterrein voor de vesting. Van hieruit is het slechts een minuut of 10 lopen. Het parkeerterrein van de COOP supermarkt aan de Laagstraat is ook een goed alternatief.