/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » 7e editie 2019

Dit staat er op stapel.

Na het succes van de afgelopen jaren ga ik weer een oldtimerdag organiseren, waarvan ik hoop dat het weer zo'n geweldig succes gaat worden als de jaren daarvoor, zodat er volgend jaar weer een oldtimerdag zal zijn.

Omdat, toen ik zo'n 40 jaar geleden voor het eerst in Oudheusden kwam er nog een heuse kermis was, leek het me leuk om deze kermis weer terug te laten komen. Helaas is de zweefmolen dit jaar komen te vervallen, daarvoor in de plaats is er een springkussen voor de kleintjes. Ondanks dat, is er dit jaar weer veel muziek, dans, eten en drinken en natuurlijk hopelijk veel oldtimers bestaande uit: Brommers, motoren en personenauto's van 20 jaar en ouder. Ook bijzondere nieuwere auto's zijn welkom. Ook wordt er weer een mooie rit uitgezet en zullen er, hoop ik, verschillende handelaren hun fifties, sixties en seventies koopwaar komen aanbieden. Dus bent u handelaar meld u ook aan s.v.p.

Op zondag 9 juni 2019 bent u van harte welkom op het voetbalveld. U kunt terecht vanaf 11.00 u. De dag is rond 17.00 u. afgelopen. DJ Ad Koolen zal er weer bij zijn om het geheel muzikaal op te luisteren. Dansgroep "The Thunderbirds" zal de muziek weer extra cachet komen geven.

Heeft u er nu al zin in? En bent u bezitter van een oldtimer of handelaar? U kunt zich inschrijven elders op de site. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er in ieder geval weer een klein aandenken klaar (dat onderdeel is van een klein wedstrijdelement, meer info onder het tabblad: laatste nieuws 4-5-2019).

Bezoekers en bezitters van oldtimers hebben weer GRATIS entree. U kunt zich inschrijven aan de inschrijftafel, hier ontvangt u (als u een vrijwillige bijdrage voor de organisatie overheeft) een goodiebag + aandenken en 2 consumptiemunten die u kunt gebruiken in de voetbalkantine.

Let op! Op een oldtimerevenement is het gebruikelijk dat er heel veel gefotografeerd/ gefilmd wordt. Het is voor de vele fotografen onmogelijk om bij iedere foto/ video opname aan iedereen toestemming te vragen of iemand gefotografeerd of gefilmd mag worden. Daarom: bezoekt u het evenement, dan geeft u automatisch toestemming om gefotografeerd/ gefilmd te worden. Wilt u niet gefotografeerd/ gefilmd worden, dan dient u dit expliciet bij de fotograaf aan te geven.