/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Laatste nieuws.

Laatste nieuws.

16-2-2018

Heel misschien hebben we een pastoor bereid gevonden om al onze voertuigen te zegenen. Is dat niet "nostalgisch?" Mijn vader vertelde er vroeger wel over, maar ik heb het zelf nog nooit meegemaakt.

27-1-2018

Yesssss! De eerste deelnemer en standhouder hebben zich al ingeschreven........ Er kan nog meer bij.

19-1-2018

Voor als u zich verveelt........ Volg de link naar een leuke herinnering aan de afgelopen oldtimerdag

https://www.youtube.com/watch?v=T5ck9kACMTQ

 

KerstgroetOldtimerdagzt.jpg

24-12-2017:

De organisatie wenst U en uw dierbaren heel fijne Kerstdagen en een heel gezond en schadevrij 2018 toe.

 

Hopende u weer te mogen treffen op zondag 3 juni 2018.

31-5-2017

En  de datum voor de 6e editie is ook al bekend: zondag 3 juni 2018 Dus hou 'm vrij..........

25-5-2017

Programma voor aanstaande zondag:

 

 9:30 uur: voetbalveld open voor standhouders.

11:00 uur: opening van de dag, met muziek van DJ Ad Koolen op het voetbalveld.

               Bij aanmelding ontvangt u een leuk aandenken (inschrijvingen gaan voor en op, is helaas op).

11:30 uur: eerste optreden van The Thunderbirds op voetbalveld.

12:00 uur: eerste optreden van de liveband "Midlife Crisis" voor de Schakel.

13:00 uur: vertrek oldtimers voor toerrit (niet verplicht).

14:30 uur: de eerste oldtimers arriveren weer op het voetbalveld.

17:00 uur: sluiting van de vijfde editie.

 

Tot zondag!

 

19-5-2017

Deze week heb ik eindelijk tijd gehad om de toerrit te rijden. Het is maar goed dat ik dat weer heb gedaan. Ben je lekker aan het toeren door bossen, weiden, en Brabantse dorpen. Is er ineens een weg, weg...........

Tja, wat doe je dan? De route herschrijven. Uiteindelijk is het een rit geworden van ongeveer 54 kilometer. Ik ben ongeveer anderhalf uur onderweg geweest.

16-5-2017

Zo..... langzaamaan beginnen de inschrijvingen binnen te stromen. Maar er kan nog veel meer bij.

 

Ook komt er een heuse "Foodtruck" naar ons evenement. Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw even onder het tabblad: "Eten en drinken".

4-5-2017

En weer heeft iemand zich aangemeld om zijn spulletjes te koop aan te bieden. Het wordt kei gezellig de 28ste mei. Ik heb er zin in! ;-)

2-5-2017

Wilt u zich in stijl kleden? Dan kunt u op 28 mei Rock and Roll kleding aanschaffen. Kijk onder het tabblad "Koopwaar".

17-4-2017

Zojuist is de tourrit weer uitgestippeld. De oldtimers doen dit jaar Heusden, Elshout, Cromvoirt, Vught, Vlijmen, Haarsteeg en Herpt aan. Er is deze keer weer een mooie landelijk, makkelijk te rijden route uitgestippeld. Binnenkort uitproberen met de "doordeweekse" auto. Om vervolgens tegen de 28e mei de "generale" te doen met de "zondagse" auto.

6-4-2017

We hebben dit jaar ook weer eens een echte band op bezoek. De band Midlife Crisis uit Waalwijk komt een optreden verzorgen voor de Schakel. De organisatie is heel blij met weer een live act. Verdere info over de band, is te vinden onder het tabblad "Muziek".

4-4-2017

De miniatuurgarage heeft zich vandaag ingeschreven. Benieuwd? Kijk onder het tabblad: "Koopwaar".

26-3-2017

Zometeen ga ik de oldtimerbezitters die de afgelopen jaren de oldtimerdag bezocht hebben weer uitnodigen, dat betekent dat de inschrijvingen weer zijn begonnen.

 

Verder is het dansvloertje weer besteld en hebben onze huisDJ Ad Koolen en dansgroep The Thunderbirds aangegeven om weer te komen. Ook zijn de gadgets weer besteld (beschikbaar gesteld door Vakgarage Schreuders). Voor de mensen die ingeschreven hebben is er zeker eentje. En voor de mensen die besluiten om op de bonnefooi te komen geldt: op is op.

 

Tevens is de organisatie bezig met het organiseren van een waar spectacel voor de oldtimerdag. Hierover later meer.

15-2-2017

Zo beste mensen er komt ook in 2017 weer een oldtimerdag. Deze keer alweer voor de vijfde keer. We zullen eens kijken of we er iets speciaals van kunnen maken. Zet zondag 28 mei 2017 alvast in uw agenda.