/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oldtimerdagoudheusden.jouwweb.nl
Home » Koopwaar.

Koopwaar

Wilt u een stand? Schrijf u in onder het tabblad "Inschrijven". Bent u ingeschreven, dan krijgt u ook een mooi plekje op de site.

 

Hans Bakker komt met vintage singeltjes. Hij is gespecialiseerd in muziek uit de fifties en sixties. Dus ben je op zoek naar iets speciaals voor jukebox of draaitafel? Dan moet je op zoek naar een Chevrolet Corvette uit 1958. Vanuit deze kofferbak wordt al dit moois verkocht.

 

Thilo komt ook de 28ste mei. Hij gaat emaile reclameborden verkopen. Dus ben je op zoek naar iets speciaals.......

 

 

WalterdeHaard.jpg

Niets om aan te trekken?

 

Walter de Haard uit Laricum is er ook met zijn Rock & Roll kleding.

Dus als u wilt loopt u in stijl het terrein aan het einde van de dag weer af.

En in 2018 in stijl er weer op.

logo.jpg

Chris van den Hof, zal er dit jaar bij zijn met zijn Miniaturengarage.

Hij zal verschijnen met maar liefst 8 meter miniatuurautootjes. Voor ieder wat wils.

Alvast een preview? Bezoek zijn website:

www.miniaturengarage.nl